Video fra Siddis Brass 2003

Video:

[stream flv=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003.flv img=x:/www.alexbrass.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/logo.png hd=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003_large_2.flv mp4=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003_liten.mp4 embed=true share=true dock=true controlbar=over logo=x:/www.alexbrass.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/logo.png bandwidth=high autostart=false /]

Spilleprogram (bare musikk):

Celebration

Letter from home

Quicksilver

For the love of a Princess

A Psalm of Praise

Se større video her:

[stream flv=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003.flv img=x:/www.alexbrass.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/logo.png hd=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003_large_2.flv mp4=x:/www.alexbrass.com/video/AlexanderBrassBand_SiddisBrass_2003_liten.mp4 embed=true share=true width=768 height=576  dock=true controlbar=over logo=x:/www.alexbrass.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa/images/logo.png bandwidth=high autostart=false /]

Fortsett å lese

ForrigeNeste

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.