Oslo Brass Festival 2018

Her er litt mer informasjon om Oslo Brass Festival, som arrangeres 27-29.april

Kjære Alexander Brass Band,

Vi er glade for at dere ønsker å delta på Oslo Brassfestival 2018!  Nedtellingen har begynt og vi setter stor pris på at dere vil være med på å lage den tredje festivalen i rekken nok en fantastisk opplevelse. Oslo Brassfestival har konsertopplevelsen i sentrum, både for publikum og musikanter. Vårt høyeste ønske er at alle involverte skal reise hjem etter festivalen proppfulle av gode musikalske opplevelser, både fra salen og scenene våre. Her trenger vi dere på alle mulige måter.

I denne e-posten finner dere mer informasjon som kan være nyttig når forberedelsene nå starter. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Oslo Brassfestival 2018

Scenene 2018

I 2018 har vi gjort noen spennende endringer i lokalene; vi er fremdeles i Kulturkirken Jakob på fredag, men på lørdag skal vi være på selveste Rockefeller!

Begge lokalene ligger så og si midt i Oslo sentrum, noe som gir stor fleksibilitet for dere deltakere når det gjelder logistikk rundt festivalen – men noe mindre fleksibilitet når det gjelder konsertene deres.

Begge scenene er små og vi har en stram tidsplan. Vi fortsetter med mer musikk og mindre venting – og flere mennesker i salen! Det betyr standard brassbandoppsett, ingen innmarsj og lite eller ingen muligheter for omrigg i slagverk. Vi håper dere også i år vil jobbe sammen med oss for å få denne flyten så bra som mulig!

Regler 2018

På hjemmesiden vår kan dere lese mer om vårt reglement, inkludert programkrav og spilletider. Her kan dere også finne plantegninger og viktige datoer. Om ikke lenge finner dere også informasjon om slagverkutstyr, her vil mer detaljert informasjon foreligge tidlig på nyåret.

Vi vil gjerne understreke at dere ta kontakt om dere har spesielle behov for fremføringene deres, så skal vi gjøre vårt beste for å legge til rette for dette. Dette kan ikke gjøres spontant på selve festivaldagen. Det betyr at det ikke er muligheter for å ta seg til rette med strømuttak, ekstra utstyr eller stæsj som påvirker vår kontroll på arrangementet eller vår relasjon til konsertstedene.  Når det er sagt, så er det svært få ting som ikke kan la seg ordne så lange dere snakker med oss i forkant.  Konfetti eller andre tilsvarende effekter som må ryddes opp (og betales for) i etterkant er ikke tillatt.

Informasjon om brass night

Tidligere har vi hatt brass night som et åpent arrangement som inkluderte inngang for de under 18 år. På Rockefeller er dette dessverre ikke mulig. Etter premieutdelingen vil arrangementet kun være for personer over 18 år.

I tillegg må vi understreke at Rockefeller, som Gamle Museet, har sin egen skjenkebevilling. Det betyr at det er ulovlig å nyte medbrakt alkohol. Dette er svært skadelig for arrangørene og vil påvirke vårt samarbeid med dem videre. Om dere ikke vil kjøpe alkoholen som selges, må dere nyte alkohol et annet sted. Eller drikke kaffe.

Øvingslokaler

Vårt største ønske for Oslo Brassfestival er at dere skal høre mest mulig musikk og heie på hverandre. Derfor har vi ikke noe organisert opplegg for øvingslokaler. Dette er også noe som generelt er vanskelig å finne i Oslo, og ikke noe vi har tilgang på. Det vi kan anbefale er å ta kontakt med hotell i nærheten og høre om de har noe som kan fungere til formålet.
Eller rett og slett bare øve ferdig hjemme og nyte hovedstaden! Det er selvsagt det beste.

Hotell

Vi ønsker at dere som kommer utenbys fra skal få en fin opplevelse i hovedstaden og har i år innledet et samarbeid med Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen, og Comfort Hotel Karl Johan. Begge lokalisert meget sentralt og med flere nye, spennende restauranter rett i nærheten.

Vi har fått en meget god pris på et begrenset antall rom fra fredag – søndag, så her er det førstemann til mølla med bestilling

      Comfort Hotel Grand Central      Comfort Hotel Karl Johan

Enkeltrom        1080,-               1000,-
Dobbeltrom     1180,-               1100,-

For å bestille må dere sende e-post til:

Følgende informasjon må oppgis:

 • Hvor mange rom dere skal ha av hvilken type.
 • Hvilke netter dere ønsker å overnatte.
 • Hvor mange personer på hvert rom.
 • Navn, e-postadresse og telefonnummer på deres kontaktperson.
 • Kortnummer og utløpsdato på et kort som legges inn som garanti for bestillingen.

Koden som brukes er BRASSFEST18
De har da mulighet til å booke rom fra 27. – 29. april (før og etter er det egne priser).

Faktura – delbetaling 2

Deltakeravgiften for Oslo Brassfestival 2018 er på 8 500,- og inkluderer som alltid adgang til alle konkurranser, gratis inngang på brassnight og lydopptak av deres eget korps – alt i en pris.
Faktura for siste del av deltakeravgiften ble sendt ut tidligere i desember og betalingsfristen er 15. januar 2018.

Viktige datoer:

 1. januar: Innbetaling siste del av deltakeravgift.
 2. januar: Spillerekkefølgen offentliggjøres.
 3. mars: Frist for å sende inn program og diverse info . Mer informasjon om dette sendes ut tidlig i 2019.

Oppdatert informasjon finnes alltid på hjemmesiden vår.

Med vennlig hilsen,
Festivalkomiteen

Fortsett å lese

ForrigeNeste

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.