NM på nett-tv

Hele NM brass sendes også i år på nett-tv; nesten 1.500 minutter med musikk fra 74 av landets beste brassband! I tillegg blir det NM-studio hele lørdagen med ekspertkommentatorene Svein Henrik Giske og Espen Selvik. I år vil vi også bruke sosiale medier enda mer aktivt underveis i NM-studioet, så her er det bare å tvitre i vei på #nmbrass hele NM-helgen.

NM brass streames på TV 2 Sumo. Her vil det også være mulig å gå inn etter at konkurransen er ferdig og se opptak av DITT korps. Les mer om hvordan du kan få tilgang til sendingene på www.korps.tv.
Stemningen, spenningen og all den gode musikken under NM brass oppleves best ved å være til stede i Grieghallen, men for alle de som ikke har mulighet til å komme til Bergen, er nett-tv et godt tilbud. Vi håper derfor at du kan oppfordre både familie og venner til å følge sendingene på nett-tv. Og som sagt: alle opptakene er også tilgjengelig etter at NM er ferdig. Og har du lyst til å mimre litt, finner du også alle opptakene fra NM brass 2012 på TV 2 Sumo sin korpsportal:
http://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/korps/nm-brass/

I NM-studioet har vi lyst å invitere spennende gjester som har gode historier å fortelle. Kanskje du vet om noen i DITT korps som kunne vært gjest? Send meg gjerne et tips så snart som mulig.

Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til med innspurten!
Vi sees i Grieghallen, 8.- 9. februar.

mvh

Stig Ryland
Kommunikasjonssjef – Head of Communications

Fortsett å lese

ForrigeNeste

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.